Tisztelt Ingatlanosok Magyarországi Érdekképviseleti Egyesülete! Tisztelt Cím!

A Dr. Reményi Ügyvédi Iroda nevében az alábbiakról kívánom tájékoztatni Önöket:

Kifejezetten ingatlanközvetítők részére kínálunk megbízható és hatékony jogi képviseletet, melynek részleteiről az alábbiakban olvashat.

Ügyvédi irodánk kiemelt szakterülete az ingatlanjog, a polgári peres jog, valamint az építési jog.

Az elmúlt években számos alkalommal képviseltünk ipari és kereskedelmi, valamint lakóingatlanokkal foglalkozó ingatlanközvetítőket különböző polgári peres, követeléskezelési (végrehajtási, felszámolási) ügyekben. Ingatlanközvetítő ügyfeleink részére hatékonyan elősegítjük a meg nem fizetett közvetítői jutalék jogi úton történő érvényesítését, térülését.

Továbbá az ingatlanjog területén Irodánk rugalmas és teljeskörű ügyintézést biztosít az Ügyfelek számára a szerződés előkészítésétől kezdve, a szerződés megkötésén át a tulajdonjog ingatlan-nyilvántartásba történő bejegyzéséig.

Ügyfeleinkkel rugalmasan alakítjuk ki az ügyvédi munkadíjról szóló megállapodásunkat, így a munkadíj lehet óradíjas, átalánydíjas, sikerdíjas, illetve vegyes rendszerű is.

Amennyiben valamely ingatlanközvetítő partnerüknek (tagjuknak) közvetítői tevékenysége során jogi képviseletre lenne szüksége, vagy megbízható és a budapesti belvárosban könnyen elérhető ügyvédet keres ingatlan adásvételi szerződések szerkesztéséhez és megkötéséhez, abban az esetben keressenek fel minket a +36 20 266 2988 telefonszámon, vagy az iroda@drremenyi.hu email címen!

Irodánkról és szolgáltatásinkról további információt találhatnak a www.drremenyi.hu honlapunkon!

Tisztelettel:

 

Dr. Németh Patrik ügyvédjelölt

1132 Budapest, Csanády utca 18. 1. em. 3.

Email: nemeth.patrik@drremenyi.hu

Mobil: (+36) 20-266-2988

Web: www.drremenyi.hu

 


Elnöki köszöntö
2021.08.06.

Az IME új elnökének köszöntöje itt olvasható.
Ingatlanközvetítők jogi képviselete
2023.10.12.

Közgyülés 2023.
2023.06.19.

IME Felelősségbiztosítás 2023.
2022.12.15.

2023. évre vonatkozó felelősségbiztosítás már megköthető!